POL training

Doel en inhoud

De training Programma Operationeel Leidinggeven (POL) is erop gericht om je vaardigheden aan te reiken die je verder helpen in de ontwikkeling van medewerker naar meer leidinggevende Door meer te durven en te doen, te oefenen en te reflecteren, krijg je inzicht in je eigen manier van leidinggeven en wordt er toegewerkt naar een meer eigen stijl. Dit draagt bij tot het respectvol en met de juiste benadering leidinggeven aan mensen. De mensen met wie je samenwerkt hebben zo daadwerkelijk het gevoel dat hun bijdrage ‘er toe doet’. De persoonlijke benadering in de POL zorgt ervoor dat niet alleen de deelnemer, maar de hele afdeling profiteert van de training.

De cursus bestaat uit 2 x 5 dagdelen verspreid over 2 modules. Er zit dus ook een avondsessie en overnachting in.

                     

Hotel Jans.jpg plaatje kader.jpg

                                                       De POL training vindt veelal plaats bij Hotel Jans in Rijs, Friesland.

Er wordt dus 10 dagdelen ontspannen gewerkt aan de basics van de psychologie, communicatie, de basics voor leidinggevenden en basics voor medewerkers.

Voor wie

De achtergrond van de deelnemers zijn veelal beginnende leidinggevenden of medewerkers met steeds meer leidinggevende verantwoordelijkheden en die noodzakelijke capaciteiten in de POL willen ontwikkelen.

Deelnemers van afgelopen jaren komen bijvoorbeeld uit bedrijven en organisaties als Enexis, Hanze Hogeschool, Fano Fine Food, UMCG en de RUG.

Veel aandacht wordt gegeven aan de interactie tussen de deelnemers afkomstig uit diverse bedrijven en organisaties in Noord Nederland.

Neem gerust direct contact op met Reinier van den Broek, programmamanager (zie contactformulier) voor meer uitgebreide informatie. Hij brengt je o.a. graag in contact met oud cursisten.

 

POL in 2023

26/27 oktober en 14/15 december

 

Bel even met Reinier van den Broek voor meer informatie (06- 51 61 97 78)

 

 

POL plaatje.jpg

 

 

 

Klantervaring deelnemer POL

"De cursus is confronterend voor jezelf, maar om inzicht te krijgen in een ander, moet je eerst begrijpen hoe jezelf in elkaar zit.

De groep wordt door de persoonlijke gesprekken een hechte club. Ik vond het geweldig, hoe we met elkaar omgingen. De locatie is geweldig. "

E.Stuit-Talens, Hanze Hogeschool

POL(2) - 2017 gaf mij een waardevolle aanvulling voor het functioneren in mijn nieuwe rol.

5 Basics voor Medewerkers

Goed medewerkers gedrag:

1. Werk in de stijl van je baas
2. Informeer eigener beweging je baas over de voortgang
3. Behoed je baas voor fouten
4. Geef je baas feedback
5. Doe verbetervoorstellen

Stuur je je baas goed aan?